Zajedničko ulaganje? Zašto ne!

Svi znamo da je ulaganje u start-upove rizično stoga se postavlja pitanje zašto ulagati u njih… Većina start-upova odnosno njihovih proizvoda ili usluga ne uspiju doći na tržište što predstavlja rizik za ulagače, ali zato onaj dio koji uspije na tržištu donosi za ulagače nagradu u vidu uspješnog povrata na ulaganje.

Procjena potencijala start-upa je ključna stoga vam Invento Capital Partners, zajedno s međunarodnim partnerima s iskustvom u pripremi start-upova za potencijalne investicije, predstavlja CE-Connector platformu koja doprinosi povezivanju start-upova i poslovnih anđela.

Nakon što ste putem CE-Connector platforme pronašli start-up u koji želite investirati, CE-CONNECTOR tim preuzima ulogu facilitatora, osiguravamo ‘due diligence’ i omogućavamo međunarodno zajedničko ulaganje više investitora.

CE-CONNECTOR platformi imaju pristup poslovni anđeli iz Njemačke, Češke, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske. CE-CONNECTOR je otvoren za prijave start-upovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija u zdravstvu kao i rješenja za pametne gradove i poslovnim anđelima zainteresiranim za ulaganja.

 Više informacija je dostupno na službenim stranicama CE-Connector.

Ukoliko ste zainteresirani za nove poslovne prilike PRIJAVITE SE!