Zajedničkim ulaganjima do novih proizvoda

Investitori koji traže prilike za ulaganje na rastućim tržištima i u S3 području, imaju priliku uključiti se u međunarodni fond za zajednička ulaganja.

Osim financijskih sredstava, poslovni anđeli ulažu svoje znanje i donose poslovne kontakte što se smatra njihovom najvećom vrijednošću. Prvenstveno investiraju u start-upove iz sektore koji su im bliski i koji se nalaze na njima poznatom teritoriju.

Kako bismo povezali investitore sa start-upovima na teritoriju više zemalja, te olakšali dogovore u slučaju više ulagača, kreirali smo međunarodni CE-CONNECTOR FOND ZA ZAJEDNIČKA ULAGANJA koji će omogućiti ulaganje više privatnih ulagača, uključujući financijsku podršku i javnih institucija.

CE-CONNECTOR omogućava poslovnim anđelima suinesticiranje startup -ova već sa 5 000 EUR a dodatne prednosti zajedničkog ulaganja putem CeConnector su:

  • Pristup start-upovima s teritorija CE (Central EU)
  • Udruživanje ulaganja
  • Raspodjela posla u skladu sa due diligence-om
  • Suradnju sa stručnjacima iz različitih sektorskih područja
  • Povezivanje s međunarodnom mrežom poslovnih anđela
  • Podrška ulaganjima javnim potporama

CE-CONNECTOR je otvoren za prijave start-upovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija u zdravstvu kao i rješenja za pametne gradove i poslovnim anđelima zainteresiranim za ulaganja.

 

Ukoliko uz prethodna iskustva u investiranju tražite nove poslovne prilike,  pridružite se međunarodnoj mreži investitora i postanite dio CE-CONNECTOR FONDA ZA ZAJEDNIČKO ULAGANJE.

CE-CONNECTOR platformi imaju pristup poslovni anđeli iz Njemačke, Češke, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

CeConnector platforma je razvijena u okviru međunarodnog projekta CeConnector u suradnji s partnerima koji rade na razvoju poslovanja inovativnih tvrtki i realizaciji investicija u svrhu rasta na globalnom tržištu. Više informacija je dostupno na službenim stranicama CE-Connector

Hrvatski partneri uključeni u provedbu projekta su Invento Capital Partners zajedno sa Zagrebačkim inovacijskim centrom – Zicer, te pridruženim partnerom HAMAG-BICRO

CeConnector platforma olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija!

PRIJAVITE SE!

Za sva pitanja obratiti se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.