Za EIT Jumpstarter rok za prijave je produžen do 30. travnja!

EIT Jumpstarter pred-akceleracijski program Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) je namijenjen kreativnim pojedincima i timovima, inovatorima, znanstvenicima i doktorandima te studentima diplomskih studija i inovatorima u području: healthcare, agri-food, raw materials, energy, urban mobility, manufacturing industries and European Bauhaus.

Prijavom u EIT Jumpstarter, koji je ocijenjen kao jedan od najboljih europskih međuindustrijskih programa sudionici dobivaju priliku u ranoj fazi razvoja ideje steći vještine, znanje i potrebno iskustvo za realizaciju ideje.  Od 2017. godine, program je završilo 348 start-up timova, a ove godine će dobiti priliku 220 novih ideja. Tijekom šestomjesečnoga programa podučavati će ih svjetski stručnjaci, pod čijim će vodstvom naučiti od ideje razviti poslovni model za svoje proizvode i usluge te se pripremiti za finalno predstavljanje u Studenom 2021. gdje će najbolji timovi osvojiti nagradu u vrijednosti 10.000 eura. Osim toga, imati će priliku upoznati potencijalne partnere i investitore za daljnji razvoj.

Za natjecatelje iz Hrvatske smo za prošlogodišnje finale organizirali radionice u svrhu pripreme poslovnog plana te mentoriranje stručnjaka iz područja razvoja proizvoda, koji su zajedno s natjecateljima radili na detaljnoj razradi poslovnog modela, financijskog plana te plana prodaje i marketinga. Jedan od predstavnika u području EIT Health iz Hrvatske je uspješno predstavio projekt MMD3D i na grand finalu 2020. godine osvojio drugo mjesto. Predstavnik MMD3D tima, Martin Žagar PhD, Assist.Prof., RIT Croatia; nakon sudjelovanja se zahvalio svim mentorima i trenerima koji su mu pomogli u razradi ideje te budućim natjecateljima poručio: „Prijavite se na EIT Jumpstarter, prijava je zaista jednostavna a program će vam omogućiti sve ono što sami ne možete.“

O prošlogodišnjem pobjedniku iz EIT InnoEnergy područja, saznajte više na DRONEPLAN

Dovoljno je imati dobru ideju za inovativni proizvod ili uslugu u jednom od navedenih tematskih područja. Prijavite se i pretvorite svoje ideje u uspješnu priču!

Prijave su otvorene do 30. travnja EIT Jumpstarter Application form

Svim natjecateljima EIT Jumpstarter 2021. želimo uspješnu prijavu!

Slobodno nam se obratite s pitanjima This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..