The Power of Giving Back u poslovnom svijetu

#listen #meet #inspire #pitch #registernow

INVENTO Summit je naš flagship event, a ovogodišnja tema The Power of Giving Back proizašla je iz dugogodišnjeg praćenja tržišta i poduzetničkog svijeta tj. popularno zvanog mindseta. Kako i u privatnom životu, tako i u poslovnom sve najbolje funkcionira i teče ako dajemo i primamo te nije nužno uvijek istoj osobi ili firmi vratiti uslugu, nego pomagati dalje, jer na taj način zatvaramo moćan krug. Puno je primjera poduzetnika koji su uspjeli u realizaciji svoje ideje te zaplivali domaćim & međunarodnim tržištima i u nekom trenutku poželjeli pomoći nekom poduzetniku početniku. Nebrojeno je oblika tih pomoći, a ponekad je pokoji savjet sasvim dovoljan da netko ne iskusi baš sve promašaje u razvoju poduzetničke ideje. Upravo takve primjere ćemo dovesti na Panel Giving back to Community.

Jedan od oblika „davanja“ su i fondovi. Oni koji imaju dovoljno „te energije“  daju drugima da pokrenu biznis, no tu je često potrebno vratiti ono što je „posuđeno“. Stoga ćemo okupiti sve najnovije i najznačajnije fondove te saznati koje uvjete je potrebno ispuniti za investicije u pokretanju ili unaprijeđenju poslovanja. Za „giving back“ dio savjete će davati poduzetnici koji su u tome uspjeli, ali i otkriti koje su sve prepreke morali preskočiti.

Pozivamo i startupove ili one koji to namjeravaju postati da prezentiraju svoju ideju pred investitorima. Pozornica će biti samo vaša, zainteresirana publika zajamčena i možete računati na svu potrebnu podršku INVENTO tima. Poželjno je da su inovativne deep tech ideje iz područja: urban mobility, fintech, cyber security, green tech, AI, ICT i advanced materials. Prijave za Startup pitching competition su ovdje. Računajte i na nagrade naših partnera – otkrit ćemo ih uskoro.

Sretni smo da možemo ugostiti američke govornike sa šarolikim iskustvom i ekspertizom. Sigurni smo da će nam kao glavni govornici proširiti vidike te donijeti svježih priča i poduzetničkog duha sa drugog kontinenta. Program i govornike detaljnije proučite na https://summit.inventocapitalpartners.eu/

Također očekujemo 50+ Professional Fellowsa - deep tech & business development stručnjaka iz Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bosne & Hercegovine i Hrvatske.

Ovo međunarodno okupljanje nastavit će se navečer u Jiggy baru, pa prilika za druženje neće nedostajati. Sve je besplatno zahvaljujući našim partnerima World Chicago, Američka Ambasada, EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO, Europska poduzetnička mreža (EEN), Infobip i Netokracija ali broj mjesta je ograničen stoga se prijavite već sada.

Vrijeme: petak, 24.3.2023., 11:00 – 17:30h

Mjesto: Hotel Academia, Ulica Ivana Tkalčića 88, 1. kat, Zagreb, Hrvatska

Facebook event  & LinkedIn event