Sudjeluj u Cassini Hackathonu, pobjedi i osvoji 1.000 eura i druge vrijedne nagrade

Najbolji timovi imat će priliku pridružiti se programu predinkubacije EU-a Space Hubs Network, kojim upravlja European Space Agency Business Incubation Center Austria

Zahvaljujući našem partneru European Space Agency Business Incubation Center Austria povećali smo nagradni fond na 3.000 EUR, pa će tri tima dobiti novčanu nagradu od 1.000 EUR.

Drugi CASSINI Hackathon je međunarodno natjecanje timova u razvoju idejnih rješenja koje organizira INVENTO Capital Partners, poduzetnički akcelerator za start-upove. Hackathon će se održati 5. – 7. studenog 2021, u Bird Inkubatoru u Zagrebu i online.

Tri pobjednička tima očekuje nagrada od 1.000 eura. Za najperspektivnije timove osigurali smo i dodatne nagrade u suradnji s partnerima, poput inkubacije u Bird Inkubatoru i sudjelovanje u predinkubacijskom programu ESA BIC Austria financiranom od strane EU Space Hubs Network, koji obuhvaća:

  • tromjesečno mentorstvo za razvoju poslovne ideje i koncepta
  • prilagođeno mentorstvo za usklađenost proizvoda/tržišta
  • povezivanje s drugim inicijativama podrške i inkubacijskim centrima

Tijekom hackathona timovi će imati na raspolaganju vrsne mentore, kao i EU Space Data poput Copernicusa, Galilea i EGNOS-a. Željko Krizmanić upoznat će vas s programima Birda, dok će vas Jeremija Hranjec provesti kroz programe ESA BIC Austria.

Prijave za hackathon su otvorene do 03. studenog 2021!

Sudionici hackathona u Hrvatskoj i još 9 zemalja diljem Europe će raditi na razvoju idejnih rješenja za jedan od izazova, po vlastitom izboru:

  1. Siguran prolaz na moru – rješenja koja će omogućiti brodovima i ribarskim kočaricama sigurnu plovidbu preko mora.
  2. Život na kopnu – rješenja koja će olakšati ljudima, biljkama i životinjama prilagodbu na klimatske promjene.
  3. Briga o životinjama – rješenja koja će pomoći u zaštiti biološke raznolikosti i prirodnih staništa divljih životinja.

Prijavi se do 25.10.2021 i slušaj online predavanja u tjednu 25.-28.10.2021. Tada možeš čuti više o Hackathonu, te stručna predavanja poput Dražena Oreščanina stručnjaka u AI & big data industriji, a Damir Matić će iz prve ruke sa zainteresiranim prijaviteljima podijeliti svoje iskustvo s prošlog Cassini hackathona.

Sve informacije o hackathonu možete pronaći na CASSINI Hackathons | Croatia.  Za brzu prijavu kratki vodič u nastavku:

Prijavite se putem linka koji vodi na platformu TAIKAI gdje ćete se kroz Join challenge prijaviti sa osnovnim podacima. Nakon toga kreirajte projekt, složite tim, i krenite u rješavanje jednog od izazova! Pridružite se i na Discord jer ćete preko njega moći komunicirati s organizatorima, mentorima, ostalim sudionicima!

Organizator CASSINI Hackathona u Hrvatskoj je INVENTO Capital Partners s partnerima: Bird Inkubator, European Space Agency Business Incubation Center Austria, Science Park Graz,  Sveučilište u Zagrebu, Lean StartUp Croatia, Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, Hrvatska udruga kriznog menadžmenta.

Za sva pitanja možete se direktno obratiti organizatorima: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.