Realizirajte deep-tech startup uz podršku međunarodnih mentora

Od 06. listopada do 12. studenog 2022. organiziramo online radionice za edukaciju poduzetnika o osnivanju i financiranju deep-tech startupa. Deep-tech startupi temeljeni su na novim tehnologijama, a izvora financiranja poput grantova i VC-jeva bit će sve više u nadolazećem razdoblju. Ovaj set radionica odlična je prilika da poduzetnici budu spremni na njih.

Program se sastoji od 7 dvoiposatnih radionica (Ignition Qualifiers) koji će se održavati online četvrtkom u popodnevnim satima (6.10, 13.10., 20.10. I 3.11.) te subotom (15.10., 22.10. i 29.10.). Nakon toga će uslijediti dvodnevni deep-tech matchmaking event, Ignition Event, na kojem će 10 – 15 međunarodnih znanstvenika predstaviti svoju tehnologiju, a poduzetnici biti u mogućnosti odabrati rješenje s kojim bi pokrenuli deep-tech startup.

Nije potrebno dosadašnje iskustvo poduzetnika u određenom znanstvenom području, jer će dobiti sva potrebna znanja tijekom Ignition Qualifiersa. U ulozi trenera i predavača pojavit će se uspješni deep-tech poduzetnici i međunarodni stručnjaci. Na sličnim dosadašnjim radionicama i eventima koje su vodili kreirano je preko 100 deep-tech startupova, a više od 70 ih je dobilo financiranje iz Commercialization Reactor fonda i partnerskih investicijskih fondova.

Više informacija i prijave na Ignition Qualifiers: https://bit.ly/DeepTechWorkshops

Program radionice financiran je sredstvima Europske unije, a Invento Capital Partners ga zajedno sa Uredom za transfer tehnologije na Sveučilištu u Zagrebu provodi u suradnji sa Commercialization Reactorom, međunarodnom platformom za komercijalizaciju znanstvenih istraživanja smještenoj u Rigi. Naime, Commercialization Reactor je u 2022. godini odlučio zajedno sa Europskim institutom za inovacije i tehnologije (EIT) podijeliti svoja znanja u tri nove države: Hrvatsku, Sloveniju i Estoniju.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se na besplatni trening poduzetnika sa izvrsnim međunarodnim predavačima - broj mjesta je ograničen. 

Registracija je moguća najkasnije do 5. listopada.

O samom programu možete pročitati više i na sljedećem linku.