Pozivamo vas na INVENTO meetup!

INVENTO meetup

Let’s meet up! Invento Capital Partners zajedno sa partnerima EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO, Europska poduzetnička mreža (EEN) i Wespa Spaces 6. rujna 2022. okupljaju sve zainteresirane na temu urbane mobilnosti. Startupovi će dobiti podršku investitora, publika paket novih informacija i drugih pozitivnih iskustava poduzetnika, a svi zajedno ćemo se umrežiti, počastiti i testirati električna vozila u Wespi na zagrebačkoj adresi Zavrtnica 17.

Centralni dio događanja je startup natjecanje kojim želimo dati priliku studentima, inovatorima I startupovima da pred međunarodnim investitorima i našim partnerima prezentiraju svoja inovativna rješenja, a poželjna su i sva vezana uz urban mobility

Naime, INVENTO će nagrađivati sa dva mjeseca mentoriranja i pomoći pri prijavi na neki od natječaja za financiranje u EIT Urban Mobilityju. Wespa Space su spremni odabranom timu ponuditi prostor za pokretanje startup-a. Najveća vrijednost kod ovih nagrada je umrežavanje sa zajednicom partnera, nositeljima znanja iz raznih područja i pronalaženje potencijanih investicija.

Naši Event & urban mobility partneri Botz, Rollo i FER razveselit će sve željne testiranja električnih vozila sa svojim mini izdanjima električnih bicikala, romobilima hrvatske proizvodnje i električnim autom Ionic5.

Cijeli program i goste koje ćemo postepeno najavljivati možete pratiti ovdje.

Radujemo se vašem dolasku, ali ipak molimo da se prijavite ovdje.