POZIV START-UP I SME TVRTKAMA NA SURADNJU S VELIKIMA

Poziv start-up i sme tvrtkama na suradnju s velikima

InnovateNow!

Inovativne tvrtke iz srednjoistočne Europe imaju priliku do 5. prosinca 2021. prijaviti se za InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i osigurati suradnju s velikim „igračima“ i značajno ubrzati put do tržišta!

Cilj ovog poziva je ponuditi malim i srednjim poduzećima i novoosnovanim poduzećima s inovativnim rješenjima u #greentech #cleanenergy području priliku da rade s velikim tvrtkama:

✅  HEP ESCO (Croatia)
✅  BTC d.d. (Slovenia)
✅  Tungsram Group (Hungary)
✅  ZSE (Slovakia)
✅  Veolia Group (Poland)

Poziv je otvoren za startupove i SME tvrtke iz Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Austrije, Češke, Njemačke i Italije.

Odabrane tvrtke će imati priliku sudjelovati u međunarodnom InNow Akceleracijkom Programu koji ima za cilj omogućiti suradnju industrije, SME-a i istraživačko razvojnih institucija koje djeluju u cleantech području.

InNow Program je razvijen na inicijativu EIT InnoEnergy-a najvećeg europskog investicijskog fonda koji djeluje na području održive energije te u suradnji s međunarodnim partnerima koji rade na razvoju poslovanja tvrtki.

Hrvatski partner zadužen za provedbu projekta je Invento Capital Partners uz pridružene partnere HEP ESCO d.o.o. te Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) i Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB), Sveučilišta u Zagrebu.

PRIJAVITE SE na InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i ubrzajte svoj rast!

Više informacija je dostupno na službenim stranicama InNow

Za sva pitanja obratiti se This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.