Na INVENTO SUMMER MEETUP-u start-upovi predstavili inovativna rješenja investitorima!

Organizirali smo INVENTO SUMMER MEETUP u svrhu umrežavanja start-upova s potencijalnim investitorima.

Tijekom prvog “uživo” meetup-a ove godine, imali smo priliku čuti i vidjeti pitcheve 12 start-upova:

Sportreact – IoT uređaj za razvoj reakcija i testiranje agilnosti; Nuotwo – od problema rade poslovnu priliku, tako što zgrade pretvaramo u šume; 3visionD – 3D vizualni senzor-stvarni 3D podaci iz svake kamere u realnom vremenu; Clever Building Design – eko gradnja – od sjemenke do krova, zasadi i sagradi; Equinox Vision – Equinox XR je platforma za stvaranje i monetizaciju sadržaja i usluga putem proširene stvarnosti; SymbIoTic – poboljšava kvalitetu života i smanjuju negativne utjecaje koje činimo prirodi;  Clastr – spaja ljude koji nemaju dovoljno jaka računala a žele igrati najnovije igre; myRent – pomaže u iznajmljivanju; Neera – unapređenje biciklističke infrastrukture – parkinga; Crop Shepherd – autonoman robot za lasersko uništavanje korova; Hortilab – ”in vitro uzgoj” bilja; Gamechuck – nagrađivani studio za razvoj igara i igraćeg hardvera.

Za predstavljena inovativna rješenja, start-upovi su dobili osvrt poduzetnika s iskustvom, te predstavnika investitora: Luka Sučić – Meta Change Capital, Stevica Kuharski – Fil Rouge Capital, Vedran Blagus – South Central Ventures, Božidar Pavlović – Jackie Agency, Sandro Baričević – Foreign Investor Council, Željko Krizmanić – BIRD Incubator,  Marko Linke – Repsly.

Nakon predstavljanja i formalnog upoznavanja, svi sudionici INVENTO SUMMER MEETUP-a su u neformalnom tonu nastavili druženje u ZICER-u.

INVENTO poduzetnički akcelerator i Innovation HUB pruža podršku studentima, start-upovima i poduzetnicima koji rade na razvoju inovativnih rješenja za međunarodno tržište. SUMMER MEETUP je jedno u nizu matchmaking događanja u organizaciji INVENTO s lokalnim i međunarodnim partnerima.

INVENTO tim je u proteklim godinama organizirao više od 25 različitih treninga i radionica poput hackathona, bootcampova, demo dana, te preko 40 matchmaking događaja. Do sada je više od 250 startup-ova sudjelovalo u online i offline akceleracijskim programima. Kratki pregled aktivnosti možete pogledati na INVENTO.

Sve vas koji tražite prilike za povezivanje s investitorima, podršku u razvoju i plasman na međunarodno tržište pozivamo da se prijavite na CE-CONNECTOR platformu.

S veseljem očekujemo INVENTO FALL MEETUP u rujnu na kojem ćemo upoznati nove start-upove!