Na INVENTO MEETUP-u sudjelovala 33 start-upa

30.09.2024 organiziran je INVENTO MEETUP u svrhu predstavljanja INVENTO akceleratora I umrežavanja start-upova.  Tijekom prvog meetup-a u okviru INVENTO akceleratora, imali smo priliku upoznati 33 start-upa: WORKSPACE d.o.o., Warp Code d.o.o., Verus Consilium d.o.o., Ultrax technologies d.o.o., Total Energy, SplxAI d.o.o., Sonder AI, SEA CRAS d.o.o., Reeinvent d.o.o.,

REARM d.o.o, Pomoć Kroz Znanje – TIM, Pelion, obrt za usluge, Pakra d.o.o., NanoWeawer, Melkior Tech d.o.o., Marteching Solutions d.o.o., Legit Software d.o.o., HOBACA d.o.o., GREEN ENERGY PLAYGROUNDS, EVOLVO, obrt za poslovno savjetovanje, ELNAV.AI d.o.o., eDNAture d.o.o., DoorPilot, Disequi doo, DeltaSort,, Decentralized Reader d.o.o., Davor Predavec, Black & White Solutions, Bikademy d.o.o., BELLYY, Apex Academy d.o.o., 3D EMS, 11 idej

Uz predstavljena inovativna rješenja korisnika akcelartora, svoj put u razvoju prezentirala je i dr.sc. Manuela Panić iz Nades Design.

Nakon predstavljanja programa INVENTO akceleratora i formalnog upoznavanja startupova sljedeći korak za naše korisnike je povezivanje s mentorima s kojima će raditi na razvoju te investitorima koji će im olakšati financiranje poslovanja i izlazak na međunarodno tržište.

INVENTO MEETUP je jedno u nizu matchmaking događanja u organizaciji Invento Capital Partnersa sa partnerima iz Splita, Razvojna agencija Split – RaST.

Tehnološki park Split, smješten na području Dračevca, prostire se na 17,5 tisuća kvadratnih metara i predstavlja najveći ICT hub u Hrvatskoj. Nova zgrada nudi uredske prostore za mikro, male i srednje poduzetnike, kao i inkubacijske urede za poduzetnike početnike. Sadrži coworking zonu, konferencijski centar s četiri dvorane, te dodatne sadržaje poput Smart City laboratorija, 3D laboratorija, restorana, fitness centra i gradskog vrtića​.


whatever

Svim sudionicima INVENTO akceleratora želimo puno sreće i uspjeha na razvojnom putu a mi ćemo se potruditi da put do novih tržišta i investicija bude što kraći!

S veseljem očekujemo predstavljanje startupova pred žirijem u prosincu!

INVENTO poduzetnički akcelerator pruža podršku studentima, start-upovima i poduzetnicima koji rade na razvoju inovativnih rješenja za međunarodno tržište.

INVENTO tim je u proteklim godinama organizirao više od 30 različitih treninga i radionica poput hackathona, bootcampova, demo dana, te preko 40 matchmaking događaja. Do sada je više od 350 startup-ova sudjelovalo u online i offline akceleracijskim programima.

Sve vas koji tražite prilike za povezivanje s investitorima, podršku u razvoju i plasman na međunarodno tržište pozivamo da nam se obratite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

INVENTO akcelerator provodi se u okviru projekta "JAČANJE AKCELERACIJSKIH AKTIVNOSTI" Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). 

Projekt se financira iz sredstava Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., kroz program koji ima za cilj poticanje razvoja i rasta novoosnovanih poduzeća u Republici Hrvatskoj.