Drugo izdanje PRIMER predakceleracijskog programa za startup-ove!

Otvorene su prijave za program edukacije i mentorske podrške inovativnim projektima! 

Mogućnost financiranja iz europskog fonda InnoEnergy!

Priliku za sudjelovanje u radionicama ostvarit će do 10 start-upova ili pojedinaca s inovativnim rješenjima koja su najspremnija za tržište. Odabranim sudionicima PRIMER programa bit će osiguran 40 satni program edukacije i mentoriranja. Planirane edukacije imaju za cilj osigurati stručnu pomoć u razradi poslovne ideje, pružiti smjernice za daljnji razvoj proizvoda te ojačati vještine potrebne za predstavljanje investitorima. PRIMER Program edukacije obuhvaća sljedeće teme:

Team building and management
Lean Startup methodology and LOI
Business model canvas
IP and legal aspects
Go to market strategy & sales strategies
Roadmapping
B2B marketing strategies
Competitive landscape
Finances and investments
Pitch deck structure
Pitching Training

PRIMER program će se odvijati u razdoblju od 6. do 17. svibnja uz stručnu podršku trenera i mentora iz pojedinog od navedenih područja. Minimalno jedan član tima je obavezan sudjelovati na svim predavanjima, radionicama i demo day-u. Popis mentora kao i detaljan raspored edukacija biti će objavljen na web stranici programa.

Cilj PRIMER programa je također upoznati startup timove s mogućnostima ulaganja InnoEnergy. InnoEnergy europski fond posvećen promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja primarno na području održive energije ali i na području cleantech, smart cities, smog i mobility!

PRIMER pred-akceleracijski program u Hrvatskoj se provodi u organizaciji Invento Capital Partners (INVENTO), lokalnog partnera InnoEnergy-a u suradnji sa Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG BICRO) i Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI).

Poziv za prijave traje do 30. travnja 2019. Obrazac za prijavu je dostupan na linku.

Program je objavljen na invento-primer