ASISTENT/ICA NA PROVEDBI EU PROJEKATA

Ako tražiš zanimljiv i dinamičan, osobni razvoj u ugodnoj i radnoj atmosferi, želiš putovati, učiti i upoznavati nove zanimljive ljude, možda je ovaj posao savršen za tebe.

Pridruži se stručnjacima koji u sklopu Invento Capital Partnersa već 15 godina uspješno djeluju na EU sceni te zajedno s njima sudjeluj u pisanju EU projekata, procjeni i financiranju inovativnih poduzetničkih ideja, educiranju i mentoriranju startup tvrtki te akceleriranju njihovog poslovanja. Svakodnevno ćeš komunicirati s mladim inovativnim ljudima i sudjelovati u organizaciji javnih događanja.

Ako si onaj tip osobe kojoj je hrvatski jezik uvijek bio draži od matematike i u stanju si kvalitetno svoja razmišljanja prebaciti na papir, a uz to već imaš diplomu fakulteta, odgovorna si i proaktivna osoba, fleksibilna i timski igrač i imaš želju za učenjem, a i engleski ti je kao materinji jezik, javi nam se jer ćeš uživati na ovom poslu!

CV i motivacijsko pismo poslati na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rok za prijavu 07.05.