POZIV START-UP I SME TVRTKAMA NA SURADNJU S VELIKIMA

InnovateNow!

Inovativne tvrtke iz srednjoistočne Europe imaju priliku do 5. prosinca 2021. prijaviti se za InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i osigurati suradnju s velikim „igračima“ i značajno ubrzati put do tržišta!

Cilj ovog poziva je ponuditi malim i srednjim poduzećima i novoosnovanim poduzećima s inovativnim rješenjima u #greentech #cleanenergy području priliku da rade s velikim tvrtkama:

✅  HEP ESCO (Croatia)
✅  BTC d.d. (Slovenia)
✅  Tungsram Group (Hungary)
✅  ZSE (Slovakia)
✅  Veolia Group (Poland)

Poziv je otvoren za startupove i SME tvrtke iz Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Austrije, Češke, Njemačke i Italije.

Odabrane tvrtke će imati priliku sudjelovati u međunarodnom InNow Akceleracijkom Programu koji ima za cilj omogućiti suradnju industrije, SME-a i istraživačko razvojnih institucija koje djeluju u cleantech području.

InNow Program je razvijen na inicijativu EIT InnoEnergy-a najvećeg europskog investicijskog fonda koji djeluje na području održive energije te u suradnji s međunarodnim partnerima koji rade na razvoju poslovanja tvrtki.

Hrvatski partner zadužen za provedbu projekta je Invento Capital Partners uz pridružene partnere HEP ESCO d.o.o. te Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) i Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB), Sveučilišta u Zagrebu.

PRIJAVITE SE na InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i ubrzajte svoj rast!

Više informacija je dostupno na službenim stranicama InNow

Za sva pitanja obratiti se [email protected]